Απολαύστε τα προϊόντα μας κατ' οίκον

Yannos Olive Oil Τριπλή Κασετίνα Δώρου
Μια πολυτελής κασετίνα δώρου με τα προϊόντα μας αποτελεί το ιδανικό επαγγελματικό δώρο αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για φιλικά πρόσωπα. Η κασετίνα δώρου περιλαμβάνει τρεις φιάλες με τα προϊόντα μας.
  • 1 x Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 500ml
  • 1 x Αρωματικό Ελαιόλαδο με Δεντρολίβανο 250ml
  • 1 x Αρωματικό Ελαιόλαδο με Τσίλι 250ml
Yannos Olive Oil Κασετίνα Δώρου 250ml
Μια πολυτελής κασετίνα δώρου με τα προϊόντα μας αποτελεί το ιδανικό επαγγελματικό δώρο αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για φιλικά πρόσωπα. Η κασετίνα δώρου περιλαμβάνει μια φιάλη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 250ml.  
Yannos Olive Oil Κασετίνα Δώρου 500ml
Μια πολυτελής κασετίνα δώρου με τα προϊόντα μας αποτελεί το ιδανικό επαγγελματικό δώρο αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για φιλικά πρόσωπα. Η κασετίνα δώρου περιλαμβάνει μια φιάλη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 500ml.
Yannos Olive Oil Με Γεύση Τσίλι Κασετίνα Δώρου 250ml
Μια πολυτελής κασετίνα δώρου με τα προϊόντα μας αποτελεί το ιδανικό επαγγελματικό δώρο αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για φιλικά πρόσωπα. Η κασετίνα δώρου περιλαμβάνει μια φιάλη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση τσίλι 250ml.
Yannos Olive Oil Με Γεύση Δεντρολίβανο Κασετίνα Δώρου 250ml
Μια πολυτελής κασετίνα δώρου με τα προϊόντα μας αποτελεί το ιδανικό επαγγελματικό δώρο αλλά και μια εξαιρετική επιλογή για φιλικά πρόσωπα. Η κασετίνα δώρου περιλαμβάνει μια φιάλη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση δεντρολίβανου 250ml.

Δωρεάν Μεταφορικά


Οικονομικές λύσεις για δώρα


Αγνά προϊόντα


Τελευταία Άρθρα

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το καλό λάδι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έναντι άλλων τύπων ελαιόλαδου.
Γιατί να προτιμήσετε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο;

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Τρικάλων 57 Ξυλόκαστρο, Ευρωστίνη, Ελλάδα

ΤΚ: 20400

Κινητό: +30 6989472811

Email: info@yannosoliveoil.com

Yannos Olive Oil Logo
Yannos Olive Oil Payment Cards

YannosOliveoil.com | YannosOliveOil.eu | Copyright 2021 - 2022 | Web Design WebTailors | Web Marketing Magnetic Marketing Greece | All Rights Reserved

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη σας. Για μια πλήρη επισκόπηση όλων των ρυθμίσεων που σχετίζονται με το GDPR, ανατρέξτε σε αυτήν τη σελίδα